atkal jau tie pelmeņi!


Garšo pelmeņi, bet ir apnicis tos vārīt? Šis būs miniraksts par to, kā visgaršīgāk pagatavot pelmeņus..



Tātad vispirms pelmeņi ir jāapcep zeltaini brūni (ja pannai uzliks vāku, tad nebūs tik cieti). Tad, kad visi ir smuki apcepinājušies, uzliek tos uz šķīvja (uz tāda, ko drīkst likt mikroviļņu krāsnī), smuki savieto tos blakus vienu otram, uzliek pa virsu kārtiņu krējuma, pa virsu vēl uzber rīvēto sieru (tas pats, kas ar picu - jo vairāk, jo labāk :) ) un pa virsu vēl uzber dilles. Tad šķīvīti liek mikroviļņu krāsnī un silda, kamēr siers tā smuki pakusis. Un, vualllaaa, supergaršīgie pelmeņi ir gatavi. Protams, var variēt un ielikt arī, piemēram, žāvētas gaļas gabaliņus klāt pie siera un krējuma vai jeb ko citu sirdij (pareizāk, puncim) tīkamu.

Ātri, vienkārši un garšīgi!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru