Esmu izmēģinājusi dažādas vafeļu receptes, bet šī man pagaidām liekas vislabākā - vafeles ilgāk paliek mīkstas un ir supergardas :)
Nepieciešams:
- 200g sviests
- 1 glāze cukurs
- 1 glāze milti
- 5 olas
Protams, vajadzīga ir arī vafeļu panna.
Kas jādara?
- Jāizkausē sviests
- Jānoņem katliņš (vai kāds cits trauks, kurā jūs to darat) no plīts
- Jāpagaida pāris min un jāpievieno cukurs
- Jāpieliek olas
- Jāpievieno milti
- Viss vēlreiz kārtīgi jāsamaisa un var likt cepties
Olas var likt arī mazāk, bet, kā jau iepriekš minēju, šādās proporcijās viss man patīk labāk. Un vēl var pievienot arī vaniļas cukuru, bet tas arī nav obligāti.
Ja ir vēlme pēc vēl kā saldāka, vafeles var ēst ar vārītu iebiezināto pienu.
Tieši tā, kā ir rakstīts - vafelītes ir patīkami mīkstas un supergardas!!! Noteikti iesaku pamēģināt... :) :)
AtbildētDzēstBet ir jācep uzreiz riktīgi daudz, jo kad sāk ēst, tad grūti apstāties! ;)
paldies, paldies :)
AtbildētDzēstlieliska recepte, tiešām gardas sanāca
AtbildētDzēstTiešām taisnība ka tik gardas, ka ātri pazūd. :)
AtbildētDzēst