mmm.vafelītes



Esmu izmēģinājusi dažādas vafeļu receptes, bet šī man pagaidām liekas vislabākā - vafeles ilgāk paliek mīkstas un ir supergardas :)



Nepieciešams:

  • 200g sviests
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze milti
  • 5 olas

Protams, vajadzīga ir arī vafeļu panna.

Kas jādara?

  • Jāizkausē sviests
  • Jānoņem katliņš (vai kāds cits trauks, kurā jūs to darat) no plīts
  • Jāpagaida pāris min un jāpievieno cukurs
  • Jāpieliek olas
  • Jāpievieno milti
  • Viss vēlreiz kārtīgi jāsamaisa un var likt cepties

Olas var likt arī mazāk, bet, kā jau iepriekš minēju, šādās proporcijās viss man patīk labāk. Un vēl var pievienot arī vaniļas cukuru, bet tas arī nav obligāti.

Ja ir vēlme pēc vēl kā saldāka, vafeles var ēst ar vārītu iebiezināto pienu.

4 komentāri:

  1. Tieši tā, kā ir rakstīts - vafelītes ir patīkami mīkstas un supergardas!!! Noteikti iesaku pamēģināt... :) :)
    Bet ir jācep uzreiz riktīgi daudz, jo kad sāk ēst, tad grūti apstāties! ;)

    AtbildētDzēst
  2. lieliska recepte, tiešām gardas sanāca

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām taisnība ka tik gardas, ka ātri pazūd. :)

    AtbildētDzēst